Rüyada depremden saklanmak

Rüyada depremden saklanmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, solan yüzünün güleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada depremden saklanmak gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada depremden saklanmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaya saklanmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Rüyada polisten saklanmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplandan saklanmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalettir.

Rüyada camiye saklanmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağaraya saklanmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dolaba saklanmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments