Rüyada dolap yıkıldığını görmek

Rüyada dolap yıkıldığını görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada dolap yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına yorulur.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap yıkılması görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada dolap yıkıldığını görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolapta dondurma görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş elbise dolabı görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Rüyada dolap temizlemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına inanılır.

Rüyada eve dolap almak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments