Rüyada dolap yıkılması görmek

Rüyada dolap yıkılması görmek yüzünün kızaracağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada dolap yıkılması gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada dolap yıkıldığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbise dolabının yıkıldığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dolap yıkılması görmek sevdikleri ile kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada antika dolap görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dolap rafı görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cam dolap görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada dolapta çikolata görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments