Rüyada ölmüş birine ilaç vermek

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, parasının ve malının da artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlere nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada birisine ilaç vermek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilac yutmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz ilaç görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç saklamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kalp ilacı görmek kimseden korkmayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, canını sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments