Rüyada birine ilaç verdiğini görmek

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek bir sınavdan geçileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada birine ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hastalıklarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sorunların artacağına yorulur.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitkisel ilaç görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç vermek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ilaçlı su içmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada ilaç dağıtmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments