Rüyada doktorun ilac vermek

Rüyada doktorun ilac vermek işinde verimsiz olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktorun ilac vermek gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada doktordan ilaç almak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktorun ilac vermek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp ilacı görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden ilaç almak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilacı yutamamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ilaç hazırlamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments