Rüyada diri gömülmek

Rüyada diri gömülmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ikinci bir şans vereceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri gömülmek gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek düşmanından uzak olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işarettir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada diri gömülmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada diri diri mezara gömülmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada diri diri gömülmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments