Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kara kara düşüneceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Rüyada diri gömülmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek başarılarının tadına varacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek kazancının artacağına,, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek gözyaşına boğulacağına, işinde ustalaşacağına alamet eder.

Rüyada diri diri gömülmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, böyle işlere kalkışacağına tabir olunur.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments