Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek işlerinin rast gideceğine, önünün açık olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada diri diri mezara gömülmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada diri diri gömülmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada diri gömülmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek yolunda devam edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments