Rüyada diri diri mezara gömülmek

Rüyada diri diri mezara gömülmek eşinden yana huzurlu olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Rüyada diri diri mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri gömülmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, barış için adım atacağına delalet eder.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işaret eder.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Rüyada diri diri gömülmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments