Rüyada diri diri mezara girmek

Rüyada diri diri mezara girmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, daha fazla para kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, son model arabaya sahip olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada diri diri mezara girmek gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Rüyada diri mezara girmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada diri diri mezara girmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Rüyada diri diri tabuta girmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda diri görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments