Rüyada mezarda diri görmek

Rüyada mezarda diri görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda diri gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada diri diri mezara girmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek artık kötü günler yaşamayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada mezarda diri görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri mezara girmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş adamı diri görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments