Rüyada diriyi mezara gömmek

Rüyada diriyi mezara gömmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Rüyada diriyi mezara gömmek mutluluğundan olacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada diri birini gömmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Rüyada insanı diri diri gömmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada bebeği diri diri gömmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri adam gömmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments