Rüyada dilinde leke görmek

Rüyada dilinde leke görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde leke gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Rüyada dilinde leke görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak şansın ve kısmetin açılacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek hayatının iplerini eline alacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinden öpmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde kurt görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinde sivilce görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments