Rüyada anne babasının mezarını görmek

Rüyada anne babasının mezarını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babasının mezarını gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Rüyada anne babanın mezarını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babasının mezarını görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada babanın mezarına gitmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Rüyada babasını mezara gömmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada ölen babasının mezarını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments