Rüyada babanın mezarına gitmek

Rüyada babanın mezarına gitmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, işlerin de hafifleyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada babanın mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada babanın mezarına gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı mezardan çıkarmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek kudret sahibi olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayallerinin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarlığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı mezarda görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments