Rüyada anne ve babanın mezarını görmek

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek masraflarının azalacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın mezarını gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada anne babanın mezarını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını açmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı mezardan çıkarmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments