Rüyada anne baba mezarı görmek

Rüyada anne baba mezarı görmek malvarlığının çok daha artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada anne baba mezarı görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın mezarını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, maddi açıdan ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babasının mezarını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek duaların kabul göreceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada anne babanın mezarını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada babayı mezara gömmek psikolojik olarak toparlanacağına, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Rüyada ölen babanın mezarını görmek küfürlü söze, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments