Rüyada dik kaya görmek

Rüyada dik kaya görmek işlerin düze çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dik kaya gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada dik kayalık görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik kayaya tırmanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalettir.

Rüyada dik kaya görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarp kayalar görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize kaya atmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerinde ev görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments