Rüyada denize kaya atmak

Rüyada denize kaya atmak kötü bir habere veya tehlikeye, uğursuzlukların kol gezeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada denize kaya atmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada denize kaya atmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet eder.

Rüyada kayalık ve deniz görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada deniz kayalıkları görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada kayalık denize girmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalık deniz görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve kayalar görmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet eder.

Rüyada kayalıktan denize atlamak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ortasında kaya görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments