Rüyada kaya üzerinde ev görmek

Rüyada kaya üzerinde ev görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, geleceğin güzel olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaya üzerinde ev gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Rüyada kaya ev görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerinde ev görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde ev görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada kayadan ev görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda tırmanmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklara çıkmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda kayalar görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments