Rüyada dik kayalık görmek

Rüyada dik kayalık görmek mal ve para biriktireceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, rahata erileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ticaretin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada dik kayalık gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada dik kayalık görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik kaya görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik kayaya tırmanmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaya taş görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayaların yıkıldığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kaya tırmanmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments