Rüyada devletten yardım görmek

Rüyada devletten yardım görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kendisini korumaya alacağına, dedikoduya, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada devletten yardım gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada devletten yardım görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Rüyada devletten yardım almak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlette işe girmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sözünde duracağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamı öldürmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada devlet işine atanmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet düşmanı görmek stresten uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış devlete gitmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments