Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak çekilen yükün hafifleyeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada devlet büyüğüne ikramda bulunmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada amerika devlet başkanı görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanından para almak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments