Rüyada devlette işe girmek

Rüyada devlette işe girmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulur.

Rüyada devlette işe girmek gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Rüyada devlet işine girmek umutlarını kaybedeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine inanılır.

Rüyada devlette işe girmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada devlet işi görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada devlet işinde çalışmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet işine girdiğini görmek yeni başlangıçlar yapacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada devlet işine atanmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments