Rüyada dış devlete gitmek

Rüyada dış devlete gitmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dış devlete gitmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada dış devlete gitmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dış ülkeye gitmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada arabanın dışında gitmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada il dışına gitmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına inanılır.

Rüyada şehir dışına gitmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada başka devlete gitmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada yabancı devlete gitmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet dairesine gitmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments