Rüyada devlet adamıyla konuşmak

Rüyada devlet adamıyla konuşmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada devlet adamıyla konuşmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalettir.

Rüyada devlet adamı olmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalet eder.

Rüyada büyük devlet adamı görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Rüyada önemli devlet adamı görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamından tokat yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments