Rüyada çok derin su görmek

Rüyada çok derin su görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada çok derin su gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada temiz ve derin su görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada derin suya atlamak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada derin suya düşmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok derin su görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin suya batmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada derin sularda yüzmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada derin suya dalmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments