Rüyada derin bir suya düşmek

Rüyada derin bir suya düşmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, borçlarını ödeyeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işarettir.

Rüyada derin bir suya düşmek gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada derin bir suya düşmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin suya düşmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, art niyetli kişilere uyacağına rivayet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin çukura düşmek yaşama isteğinin artacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işarettir.

Rüyada derin bir çukura düşmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada derin kuyuya düşmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada derin bir yere düşmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments