Rüyada kirli bir dere görmek

Rüyada kirli bir dere görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli bir dere gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada kirli dereye düşmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kirli dere görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına inanılır.

Rüyada kirli bir dere görmek kısmetsizlik yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada kirli derede yüzmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli dereden geçmek kötü günlerin biteceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan deresi görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada dereye uçmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Rüyada orman içinde dere görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments