Rüyada derede yün yıkamak

Rüyada derede yün yıkamak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada derede yün yıkamak gördüyseniz:

  • Bilginizi önemli amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada derede yün yıkamak şansının açık olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede yün görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde yün yıkamak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada yünü yıkamak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada denizde yün yıkamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yün yastık yıkamak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments