Rüyada temiz suda yün yıkamak

Rüyada temiz suda yün yıkamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, onlara değer vereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda yün yıkamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada temiz suda yün yıkamak allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada akar suda yün yıkamak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda yün yıkamak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda halı yıkamak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda elini yıkamak hükmünün geçmeyeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak kötü günler yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada suda yün görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada temiz yün görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments