Rüyada dereye kapılmak

Rüyada dereye kapılmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dereye kapılmak gördüyseniz:

  • Ya da şikayet veya eleştirilere maruz kalan taraf siz olabilirsiniz.

Rüyada dereye kapılmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede akıntıya kapılmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektriğe kapılmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suya kapılmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada korkuya kapılmak mevki makam sahibi olunacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Rüyada dehşete kapılmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments