Rüyada denizde akıntıya kapılmak

Rüyada denizde akıntıya kapılmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akıntıya kapılmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada derede akıntıya kapılmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, muradına eremeyeceğine delalettir.

Rüyada deniz akıntısı görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments