Rüyada nehirde akıntıya kapılmak

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akıntıya kapılmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada derede akıntıya kapılmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada nehire kapılmak âlim kişiler arasına gireceğine, önünün açık olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments