Rüyada depremin altında kalmak

Rüyada depremin altında kalmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, insanlara yol göstereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremin altında kalmak gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada depremde göçük altında kalmak küskünlük yaşanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada depremin altında kalmak düzenli bir işe girileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet eder.

Rüyada depremde evin altında kalmak rahatının ve gelirinin artacağına, güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem altında kalmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada depremde sağ kalmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments