Rüyada deprem altında kalmak

Rüyada deprem altında kalmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada deprem altında kalmak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak haksızlığa uğrayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak geçim derdi yaşayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem altında kalmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde göçük altında kalmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremin altında kalmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evin altında kalmak bir takım sorunlar çıkacağına, sorunlar altında ezileceğine delalettir.

Rüyada depremde kalmak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments