Rüyada depremde evin altında kalmak

Rüyada depremde evin altında kalmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, canının derdine düşeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada depremde evin altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Rüyada depremde evin altında kalmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada depremde göçük altında kalmak servet sahibi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada depremin altında kalmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada deprem altında kalmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments