Rüyada deprem altında kaldığını görmek

Rüyada deprem altında kaldığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem altında kaldığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada deprem altında kalmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada depremde göçük altında kalmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada depremde evin altında kalmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada depremin altında kalmak işi ile gündeme geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada depremde kalmak yeni bir hayat kurulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments