Rüyada deprem fırtına görmek

Rüyada deprem fırtına görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem fırtına gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada fırtına ve deprem görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem fırtına görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem ve fırtına görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum fırtınasında kalmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kum fırtınası görmek huzur ve şifa bulacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada fırtınanın yaklaştığını görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına alamet eder.

Rüyada sel fırtına görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments