Rüyada deprem enkazı görmek

Rüyada deprem enkazı görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem enkazı gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada deprem enkazı görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada deprem enkazı altında kalmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işaret eder.

Rüyada depremde enkaz altında kalmak geçim derdinin kalmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın enkazı görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada birini enkaz altında görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, seyahatlere katılacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat enkazı görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada enkazda kalmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada enkazdan kurtulmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments