Rüyada ip üstünde durmak

Rüyada ip üstünde durmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, anne babaya müjde verileceğine, ümitsizliğe, işlerin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ip üstünde durmak gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Rüyada ip üstünde durmak daha fazla gelir elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ipin üzerinde durmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde durmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde durmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Rüyada taşın üstünde durmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tek ayak üstünde durmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments