Rüyada denizden karşıya geçmek

Rüyada denizden karşıya geçmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada denizden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada denizden karşıya geçmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi karşıya geçmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, adım atarken çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada denizin karşısına geçmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada caddeden karşıya geçmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek parasının ve canın güvende olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments