Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulur.

Rüyada demir parmaklık görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklık görmek çok mutlu günler geçireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalettir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, başına türlü belalar geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz demir kapı görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada eski demir kapı görmek dertlerinin artacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Rüyada mavi demir kapı görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments