Rüyada parmaklık görmek

Rüyada parmaklık görmek hasret çekenlerin buluşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunları başarıyla çözmeye işaret etmektedir.

Rüyada parmaklık gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Rüyada demir parmaklık görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklık görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek işlerin de hafifleyeceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Rüyada pencere parmaklığı görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments