Rüyada pencere parmaklığı görmek

Rüyada pencere parmaklığı görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada pencere parmaklığı gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Rüyada pencere parmaklığı görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Rüyada demir parmaklık görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada demir parmaklıklı kapı görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada parmaklık görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir parmaklık arasından geçmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada temiz pencere görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada pencerede konuşmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada siyah pencere görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments