Rüyada dedemin elini öpmek

Rüyada dedemin elini öpmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, umutsuz olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada dedemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ele geçen parada artış olacağına inanılır.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dedesinin elini öpmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada dede elini öpmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dedemin elini öpmek yeni başlangıçlar yapacağına, şifaya kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments