Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada dede eli öpmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek zor durumların biteceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işlerin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments