Rüyada dede elini öpmek

Rüyada dede elini öpmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet eder.

Rüyada dede elini öpmek gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Rüyada dedesinin elini öpmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada dedenin elini öpmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hanesindeki rızkın da artacağına rivayet eder.

Rüyada dede elini öpmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek umutsuzluğa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments