Rüyada davul çalmak

Rüyada davul çalmak hızlanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, anne ve baba duası alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada davul çalmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Rüyada düğünde davul çalmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının davul çaldığını görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin davul çaldığını görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada davul çalmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada davul çaldığını görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada davulla oynamak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kötü kişilere yakın olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments